Nagyvilág

Babának öltözik, és apucinak hívja a pasiját ez a fiatal nő

Már rég felnőtt a 24 éves Heidi, néha mégis szeret visszaváltozni egészen kicsi gyerekké. Olyankor plüssállatokkal játszik, cumizik, pelenkát, és babaruhákat hord, a barátját, Ericet pedig apucinak szólítja. Heidi elismeri, hogy a hobbija egyfajta fétis, de állítja, nincs benne szexuális töltés, csak a hétköznapok nyomasztó gondjai elől menekül vissza élete első éveibe.

Amikor Heidi néhány éve újra elővette kedvenc gyerekkori játékait, még nem tudta, hogy nincs egyedül, egész széleskörű a babának, gyereknek öltözve szerepjátékozó felnőtteknek. De aztán különböző online fórumokon ráakadt a hozzá hasonló gondolkodású emberekre, és azóta néhány órára, minden nap 1-3 éves gyerekké válik – írja a brit Metro.

Pink Princess (@princesspinkblankie) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 6:16 (PDT időzóna szerint)

A barátok, ismerősök, különösen a férfiak fantáziáját elsősorban mindig az izgatja, hogy Heidi szex közben is játssza-e ezt a szerepjátékot. A nő azt mondja, soha. A szex a felnőtt énjére tartozik. Amikor megismerte a jelenlegi barátját, Ericet, a férfinek fogalma sem volt arról, hogy léteznek babakorukba visszavágyó emberek, de elfogadta Heidit a fura szokásával együtt.

Eric hozzászokott, hogy egy fiatal nővel, és olykor egy kislánnyal osztja meg az életét. Az előbbi mindig a nevén szólítja, utóbbi pedig apucinak.

Egy felnőtt nő őszintén beszélt arról, hogy milyen a pelenkafétis
Jess úgy szeret élni, mintha kisbaba lenne. És ezt a barátja is kedveli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik