Nagyvilág

Kibérelt egy 170 milliót érő Ferrarit, percekkel később már darabokra is törte

Lehet nem eső után kellett volna életében először egy Ferrari volánja mögé ülni a kínai nőnek.

„Először vezetek egy Ferrarit. Ez tényleg a legjobb érzés” – mondta egy nő, miközben mobiltelefonjával videót készített arról, ahogy egy Ferrari volánja mögött ül egy piros lámpánál, a kínai Wenling városában.

Pár pillanattal később a sportautó már darabokra törve állt a többsávos úton. A nő ugyanis a vizes úton megpördült az erős géppel, szétzúzta a középső elválasztó kerítést, és nekiment két autónak. A balesetet térfigyelő kamera örökítette meg.

Méregdrága Ferrari tört össze több parkoló autót Budapesten
A luxusautó három járműnek csapódott neki.

Az esetről szóló beszámolók szerint a meg nem nevezett nő percekkel korábban ült be a Ferrari 458 Itáliába, amit egy autószalonban bérelt ki. A Kínában nagyjából 170 millió forintnak megfelelő összegbe kerülő sportautó ripityára tört a balesetben. A Sohu kínai híroldal cikke szerint a balesetet az okozhatta, hogy a nő kikapcsolta a kipörgésgátlót.

balesetező lamborghini (balesetező lamborghini)
Videón az M7-esen száguldozó Lamborghini balesete
A kocsi árokba csapódott, majd porrá égett.  Az eseményeket az egyik utas rögzítette.

A javítása a hírek szerint elérheti az autó értékének nagyjából a felét. A beszámolókból az nem derült ki, hogy mi a helyzet a biztosítással. A balesetet okozó nő valószínűleg nem lenne boldog, ha neki kéne kifizetnie a javítás költségeit.

(Kiemelt  fotó: Sohu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik