Élet-Stílus

Hihetetlen, de mindenki megúszta kisebb sérülésekkel ezt az ütközést

Még az az utas sem, aki kirepült a járműből, és több métert repült a levegőben, mielőtt becsapódott a fizetőkapu épületébe.

Elképesztő balesetről tett közzé videót a floridai autópálya-rendőrség. Amiben az a legelképesztőbb, hogy az ütközéstől kigyulladt járműben lévő öt ember közül nem csak, hogy senki sem halt meg, de még egyikük sem szenvedett súlyos sérüléseket sem. Még az az utas sem, aki az ütközés erejétől kirepült az autóból és több méter repülve csapódott a földnek.

A baleset június 3-án, vasárnap történt, az Orlandótól délre található St. Cloud kisváros közelében, a Florida Turnpike autópálya egyik fizetőkapujánál, de az arról készült térfigyelő kamerás felvételt csak most hétfőn hozták nyilvánosságra – jelentette a helyi sajtó.

Óriási lángokkal égett egy autópályán ütköző teherautó - videó
Kész csoda, hogy senki sem halt meg a Texasban történt balesetben.

A fehér SUV nagy sebességgel csapódott a fizetőkapu előtt lévő betonkockába, látszólag fékezés nélkül. A becsapódás erejétől a jármű kigyulladt, az egyik utas pedig kirepült az autóból, és a szomszédos fizetőablaknál ért földet, eszméletét vesztve.

A beszámolók szerint az autóban lévő öt embert mind kórházba kellett szállítani, de egyikük sem szenvedett súlyos sérüléseket, és mindenkit hamar haza is engedtek, miután ellátták őket.

A balesetet a rendőrségi jelentés szerint feltehetően a sofőr fáradsága és kimerültsége okozta.

Kiemelt fotó: Florida Highway Patrol

Ajánlott videó

Olvasói sztorik