Nagyvilág

A pillanat, amikor egy férfi elcsalt egy 6 éves kislányt egy esküvőről, majd megerőszakolta és agyonverte

Újabb brutális támadás sokkolta Indiát.

Megerőszakoltak, majd egy kővel a felismerhetetlenségig agyonvertek egy hatéves kislányt, akit egy férfi egy lagziról csalt el magával, az indiai Gwalior városában – jelentette a helyi sajtó. A gyerek holttestét 500 méterre találták meg az esküvő színhelyétől.

Az eset szerda este történt. Egy térfigyelő kamera rögzítette, ahogy a férfi az utcán sétál a lánnyal, akit a beszámolók szerint egy fagyi ígéretével csalt magával. A férfi nagyjából 3 órával később egyedül tért vissza az esküvő helyszínére.

Megerőszakoltak és felgyújtottak egy kislányt Indiában
Két napon belül ez már a második hasonló eset az országban.

A kislány szüleinek egy idő után feltűnt, hogy nincsen sehol a gyerek, és keresni kezdték, valamint jelezték a rendőrségen, hogy nem találják. A gyerek holtestét végül csütörtök hajnalban találták meg kis dombnál. Szülei csak a ruhájáról tudták azonosítani a kislányt, akinek arcát a felismerhetetlenségig szétverte gyilkosa.

A helyi rendőrség közlése szerint a vizsgálatok bebizonyították, hogy a kislány brutális nemi erőszak áldozata lett, arcát pedig egy nagy kővel verte szét támadója. A hatóságok az esettel kapcsolatban őrizetbe vették az esküvőn dolgozó egyik pincért, de az esetről szóló beszámolókból az nem derült ki teljesen egyértelműen, hogy őt gyanúsítják-e a támadással, vagy csak információkat akarnak kiszedni belőle a támadóról.

Indiában hatalmas problémát jelenten a nemi erőszak. Az országban aponta 106 nőt erőszakolnak meg, és már csak az újabb brutális esetek érik el a világsajtó ingerküszöbét. Ahogy arról nemrég írtunk, olyan mély társadalmi változásra lenne szükség a világ második legnépesebb országában, amire nem látszik esély.

Erőszakold meg, hagyd ott, úgysem mondja el
Naponta 106 nőt erőszakolnak meg Indiában, ahol a metoo helyett marad az, hogy a nők ne menjenek az utcára, ha mégis, akkor készüljenek a legrosszabbra.

(Kiemelt Fotó: Times of India)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik