Nagyvilág

Két gyerek maradt árván a holtan talált kamionsofőrnő után

Az olasz orvosszakértők szerint szívinfarktus okozta a 33 éves Gabriela Aiban halálát.

Olaszországban vesztette életét múlt héten egy 33 éves partiumi nő, aki kamionsofőrként dolgozott. Mivel családjának nincs rá pénze, adománygyűjtés indult, hogy hazavitethessék holttestét – írja a Maszol.ro.

Gabriela Aiban egy nagybányai fuvarozó cégnek dolgozott. Rendszerint hat hetet volt távol férjétől és két kislányától, majd két hétig otthon tartózkodott. Ezekben a napokban kellett volna hazatérnie Zsibóra. Családja azonban múlt csütörtökön kapta a hírt arról, hogy holtan találták kamionja vezetőfülkéjében egy benzinkútnál, a francia határhoz közeli Imperiában. A törvényszéki orvosok szerint szívinfarktust kapott.

A nő után egy 11 és egy 13 éves kislány maradt árván. Férje azt mondta, soha nem voltak egészségügyi panaszai. Gabriela Aiban testvére a Facebookon indított adománygyűjtést, hétfő estig ezer fontot adtak össze a családnak.

A napokban egy másik hasonló esetről is beszámoltak, egy romániai kamionos cég Beszterce-Naszód megyei sofőrjét is egy benzinkúthoz közeli parkolóban találták meg holtan, őt Franciaországban. Florin Ciunterei szintén szívinfarktust szenvedett. (Fotó: Facebook / Soferite de Tir România)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik