Nagyvilág

Videón, ahogy egy férfi a saját életét kockáztatva ment meg egy erkélyről lógó kisgyereket

Hősként ünnepelnek egy francia férfit, aki saját életét kockáztatva mászott fel egy párizsi lakóház 4. emeletére, hogy megmentse egy kisgyerek életét, aki egy erkély korlátjába kapaszkodva lógott az utca felett. A szombaton, este nyolc órakor történt félelmetes jelenetről mobiltelefonos felvétel készült, ami a közösségi oldalakon villámgyorsan terjedni kezdett.

A videón látni, ahogy a négyéves gyereket a szomszéd próbálja megmenteni, de hiába próbálkozik, mert nem tudja elérni. Szemtanúk elmondása szerint a két erkély között rács volt, valamint egy rés, ami miatt nem fért hozzá – írta a Le Parisien.

Ekkor jelent meg egy férfi, aki meglepő gyorsasággal mászott fel az erkélyeken a gyerekhez, miközben az utcán összeverődött tömeg izgulva bíztatta. Üdvrivalgás fogadta, amikor a gyerek mentőangyala odaért hozzá, majd megragadta, és behúzta az erkélyre.

A kiérkező tűzoltók ellátták a gyereket és megmentőjét is, mivel mindketten sokkos állapotban kerültek az eset után. A férfi emellett kisebb zúzódásokat és karcolásokat szenvedett a gyors mászás közben.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a gyerek egyedül volt otthon, amikor kijutott az erkélyre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik