Nagyvilág

Tuzson Bence válasza a néppárti kampányra: Soros

A Miniszterelnökség államtitkára szerint az Európai Néppártnak meg kell adni a lehetőséget, hogy jövőjéről, és tagjairól saját maga dönthessen.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Human Rights Watch (HRW) jogvédő szervezet kampányba kezd, hogy az Európai Néppárt zárja ki sorából a Fideszt. Szerinte soha nem volt még olyan, hogy “egyszer csak” megjelenik egy migrációpárti, Soros György által fizetett szervezet, amely azért kezd el kampányolni, hogy a közösség saját tagjai közül zárjon ki valakit. Ennek a nyomásnak ellen kell állni – tette hozzá. A valóság egyébként az, hogy Soros György 2010-ben tervezett pénzt adni a HRW-nek, amint akkor sokan kritizáltak.

Az államtitkár szerint minél előbb beterjesztik a Stop-Soros törvénycsomagot, mert az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági kérdés, arról szól, hogy meg tudják-e őrizni Magyarországot biztonságosnak.  Szerinte a bevándorlás szervezésével csökken az ország biztonsági szintje, ez ellen “a leghatározottabban” fel kell lépni – mondta Tuzson Bence.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik