Nagyvilág

Brutálisan megvert két fiatal egy idős férfit egy brassói aluljáróban – videó (18+)

Csak a szerencsének köszönhető, hogy az áldozat nem halt bele az erőszakos verésbe.

A román hatóságok letartóztattak egy 18 és egy 23 éves férfit, miután majdnem halálra vertek egy 66 éves férfit Brassó egyik aluljárójában – írta a Maszol. A támadás szombat este történt. Az esetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A felvételen látni lehet, ahogy a két fiatal lelöki egy lépcsőn az idős férfit, majd brutálisan ütlegelni és rugdosni kezdik. Végül egyikük fejen rúgja, amitől a férfi ájultan terül el. A fiatal azonban nem áll le. Az eszméletlenül fekvő férfit még négyszer teljes erőből fejen rúgja, és megtapossa.

(Figyelem, az esetről készült videót csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg!)

A két támadót rögtön az eset után elfogták, köszönhetően egy biztonsági őrnek, aki félbeszakította a verést, és üldözni kezdte őket. Áldozatukat súlyos állapotban szállították kórházba, ahol stabil állapotban fekszik. Az orvosok szerint nagyjából három hétig kell majd bent tartani a kórházban.

A brassói rendőrség közlése szerint az idős férfi és a két fiatal ismerte egymást, és a verés hátterében pénzügyi vita állt. Az áldozat elmondása szerint a két fiatal – egyikük egy 18 éves Botoșani megyei fiatal, a másik Buzău megyei, és 23 éves – tartozott neki, és azt akarta elkérni tőlük, amikor verni kezdték.

Egy bíróság mindkét támadót 30 napig tartó előzetes letartóztatásba helyezte.

(Kiemelt fotó: LiveLeak)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik