Élet-Stílus

Kizuhant a huszadikról, meztelenül találták rá a 18 éves modell holttestére

Rejtélyes körülmények között veszítette életét egy 18 éves modell a malajziai fővárosban, Kuala Lumpurban – írja a Daily Mail.

Ivana Smit holttestére egy háztömb hatodik emeleti teraszán találtak rá, miután állítólag kiesett az ablakon a huszadik emeletről, ahol egy partin vett részt. Meztelen volt, és bár több ruhadarabját később megtalálták, a fehérneműje és a cipője azóta sincs meg.

A helyi rendőrség szerint nincs bűncselekményre utaló nyom, de a lány édesanyja, édesapja és fiútestvére – akik a történtek után utaztak Malajziában – azt szeretnék, hogy alaposan kivizsgálják az ügyet.

Nem hisszük el, hogy a huszadikról zuhant ki, a holttestét pedig a hatodikon találták meg. Meztelen volt. Hol van a cipője és a fehérneműje?

– nyilatkozott Ivana nagyapja, Fredrik Smit, aki a malajziai Penang városában él.

Hozzátette, úgy érzik, hogy bűncselekmény történt és nem hisznek a rendőrségnek, mivel egyetlen fotót és beszámolót sem tudtak nekik mutatni a helyszínről.

Just a girl who decided to go for it. #happygirl #alwayssmile #chasingdreams #dowhatyoulove

Ivana Smit (@ivana_smit) által megosztott bejegyzés, 2017. Nov 27., 23:21 PST


Marcel Smit, a modell apja arról beszélt, hogy lánya még 7 óra 25 perckor küldött egy szelfit a barátjának. A baleset ugyanazon a reggelen 10 óra körül történt, de csak a kora délutáni órákban találták meg, amit szintén nem értenek.

Az apa szerint a malajziai rendőrség elég hamar lezárta az ügyet, pedig a szomszédok állítólag veszekedés hangjait hallották.

Ivana vérében alkohol és ecstasy is volt, de azt nem tudni, hogy mikor vette magához a szereket.

Az áldozat 13 éve élt Malajziában nagyapjával és az ország egyik vezető modellje volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik