Élet-Stílus

Elárulta egy nő a férjének, hogy megerőszakolták, majd kiderült, hogy a férj volt a tettes

DNS-teszt buktatta le azt a brit férfit, aki megerőszakolta az öntudatlan feleségét. Az asszonyt sokkolta, amikor kiderült, hogy mi történt vele, amíg eszméletlen volt, egy május végi éjszakán, 2016-ban.

Az angliai Readingben élő házaspár csúnyán összeveszett aznap este. A nő, akiről egyetlen személyes adatát sem adták ki a hatóságok, egyedül ment el otthonról. Az asszony végül egy kocsmában kötött ki, ahol túl sokat ivott. Elindult hazafelé, aztán jött a filmszakadás.

Egy ismerős hívta fel a 35 éves férjet, hogy a felesége egy köztéri padon alszik, érte kéne mennie. A férfi autóba ült és hazavitte a nőt. Másnap reggel az asszony alig emlékezett valamire, de érezte, hogy megerőszakolhatták, amíg eszméletlen volt. Összetörve mondta el a gyanúját a férjének, aki azt tanácsolta neki, hogy tegyen feljelentést.

A nyomozás során gyorsan a férjre terelődött a gyanú, és később a DNS-vizsgálat be is bizonyította, hogy ő erőszakolta meg az eszméletlen feleségét, miután hazavitte aznap este. A férfi tagadta a vádat, azzal védekezett, hogy az ominózus éjszaka előtt egy héttel, kölcsönös megegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesített a feleségével. A tesztek azonban egyértelműen bizonyították, hogy hazudik.

A nő összeomlott, amikor kiderült, hogy épp az az ember árulta el, akiben a legjobban bízott. Nem sokkal később kiköltözött a férjével közös házból.

Az ügyben, a múlt hónap végén hozott ítéletet a bíróság. A férfit hét év börtönre ítélték, a nevét felvezették a szexuális bűnelkövetők listájára. A feleségével csak ügyvédeken keresztül léphet kapcsolatba.

(via The Independent, kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik