Nagyvilág

Fegyvernek látszó esernyő miatt zártak le egy kórházat

Egy esernyő okozott pánikot a Washington államban fekvő Kirkland egyik kórházában. Az Evergreen Medical Center egyik alkalmazottja szerdán reggel fél kilenckor figyelt fel egy gyanús látogatóra, akinek a hátizsákjából egy fegyvernek látszó tárgy lógott ki.

Az alkalmazott a kollégáival visszanézte a biztonsági kamerák felvételeit, de azok alapján sem tudták eldönteni, hogy mi lehet a látogatónál. Nem kockáztattak, rögtön életbe léptették a legmagasabb biztonsági fokozatot, és lezárták az intézményt. A biztonsági kamera felvételéről közreadtak egy fotót, hátha felismeri valaki a rajta szereplő férfit. Közben rendőrök fésülték át a kórházat, a személyzet és a páciensek pedig menedéket kerestek.

Délelőtt tízkor a fotón szereplő férfi felismerte magát, és rögtön jelentkezett a biztonsági szolgálatnál. Kiderült, hogy a pánikot egy különleges esernyő okozta, aminek fogantyúja egy kard markolatát formázta. Az intézményi zárlatot azonnal feloldották a rendőrség, pedig közölte, hogy szerencsére vaklárma volt az egész.

(via KOMO News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik