Nagyvilág

A családján akar segíteni a húszéves, aki milliárdokat nyert a lottón

Ez a negyedik legnagyobb lottónyeremény a Mega Millions lottójátékon, a nyertes egy húszéves fiatalember.

Egy húszéves floridai fiatalember a Mega Millions lottójátékának legutóbbi nyertese. Az ezen a játékon elvitt negyedik legnagyobb nyeremény összege 450 millió dollár, ami nagyjából 114 millárd forintnak felel meg. A nyertes Shane Missler egy házat tervez vásárolni Tampában, illetve néhány szenvedélyének szeretne hódolni, de mások segítéséről sem feledkezik el.

Szeretnék gondoskodni a családomról, miközben jól érzem magam, és az üzleti sikereim alapját is szeretném letenni, hogy hagyjak valamit az utókorra. Mindig is úgy gondoltam, hogy az álmokat követni kell, és azt gondolom, az élet arról szól, hogy kövessük a szenvedélyünket. Húszéves vagyok, és az utam még csak most kezdődött.

– mondta el Missler közleményében. Mint mondta, nem érte sokként a nyeremény, sőt, amikor Port Richey-ben feladta a szelvényt, az a furcsa megérzése támadt, hogy megütötte a főnyereményt. A fiatalember öt dollárt költött: kaparós sorsjegyeket és öt lottószelvényt vett, a negyedik lett a nyertes, a számokat a gép választotta. A megérzése után a nyertes nem lepődött meg, a számok kihúzása után egyszerűen csak felhívta a testvérét, hogy elmondja neki a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik