Nagyvilág

Egy év után tudta meg egy nő, hogy pasija valójában nő

Fél évig még együtt is élt a kínai pár, de akkor sem tűnt fel a 40 éves nőnek, hogy barátja nem férfi.

Sokkoló felfedezést tett egy 40 éves kínai nő, amikor elindult felkutatni barátját, akivel egy évig volt együtt, és aki azután tűnt el, hogy a nő több mint tízmillió forintnak megfelelő összeget költött rá. A váratlanul lelépett férfi utáni kutatást közben ugyanis megtudta, hogy pasija nem is férfi, hanem nő volt – jelentette a helyi sajtó.

A beszámolók szerint a Zhejiang tartományban élő Wang Qi 2016 nyarán jött össze egy Qian nevű férfival, akivel az interneten keresztül ismerkedett meg. Az elvált nő eleinte nem ellenállt a nála fiatalabb férfi csábításának, de végül beadta a derekét, és fél év után még össze is költöztek. A kapcsolat annyira komolynak tűnt, hogy Qian még a szüleinek is bemutatta.

Fél év együttélés után azonban kapcsolatuk váratlan véget ért. Tavaly novemberben Qian egy szó nélkül lelépett, telefonon nem lehetett elérni, és még a WeChat üzenetküldő szolgáltatásban is megváltoztatta felhasználónevét. Wang Qi azonban nem törődött bele, hogy pasija, akire több mint 300 ezer jüant (11 millió forint) költött, csak úgy, mindenféle magyarázat nélkül eltűnt, és mindent megtett, hogy megtalálja.

Ekkor azonban sokkoló felfedezést tett. Megtudta, hogy „pasija” személyigazolványa szerint Qian nem is férfi, hanem nő. Wang Qi a helyi sajtónak elmondta: soha nem tűnt fel neki, hogy barátja nem férfi. Kinézete teljesen fiús volt, lapos volt a melle, és mindig a férfi mosdókba járt. A nő hozzátette: bár együtt aludtak, soha nem közösültek, mert Qian azt mondta, azt csak az esküvő után tehetik meg.

Wang ekkor felkereste Qian szüleit, akik közölték vele, hogy gyermekük bizony lány. De szerintük Wang csak hazudik arról, hogy ezt nem tudta, a pénzügyi vita miatt, és nem segítettek neki megkeresni Qiant. A megtévesztett nő most jogi lépéseket tervez volt „barátja” ellen, aki szerint átverte, hogy csalással szerezzen pénzt tőle. Qiant még keresik a hatóságok.

(Kiemelt fotó:NetEase)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik