Nagyvilág

Egy nő visszavitte a boltba lebontott karácsonyfáját, és visszakövetelte a vételárat

A jelenetet végignéző emberek legnagyobb döbbenetére kaliforniai üzlet végül vissza is vette a kiszáradt fát.

Meglepő jelenetnek voltak a szemtanúi január negyedikén egy kaliforniai bolt vásárlói, akik végignézték, ahogy egy nő bevitte a boltba lebontott karácsonyfáját, és visszakövetelte a vételárat, „mert a fa elpusztult” – jelentette a helyi sajtó. Az eset azután került nyilvánosságra, hogy az egyik vásárló megosztotta a történetet a Facebookon, fényképet is mellékelve a nőről.

„Ilyet nem lehet kitalálni” – írta a vásárló, aki közölte, soha nem hitte volna el, hogy ilyen megtörténhet, ha nem a saját szemével látja. Elmondása szerint a nő végül visszakapta a vételárat. De előtte az eladók „egy kicsit megszégyenítették” a nőt, akit ez a beszámoló szerint egyáltalán nem zavart.

Az eset a Costco nevű áruházlánc egyik Los Angeles-i üzletében történt. A vállalat híres arról, hogy nagyon engedékenyek a visszavitt termékekkel kapcsolatban, amit tíz évvel ezelőtt meg is kellett egy kicsit szigorítaniuk, mert olyan sokan éltek vissza vele, hogy az már a profitot is sértette.

A cég alkalmazottjai egy Reddit-oldalon árulták el, mik voltak a legfurcsább termékek, amit a vásárlók visszavittek. Elmondásuk szerint januárban rendszeresen érkeznek emberek karácsonyi díszekkel, nyár végén pedig grillfelszerelésekkel és egyéb nyári termékekkel, például kerti bútorokkal. De rendszeres, hogy a közben felnőtt gyereknek évekkel korábban vett játékokat viszik vissza a vásárlók, vagy ülőgarnitúrákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik