Nagyvilág

Így fagyott be Amerika

24.hu
24.hu

2018. 01. 05. 12:21

Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet, az erős szél és a brutális hóviharok eddig tizenegy halálos áldozatot szedtek Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. További részletek és videók az amerikai ítéletidőről erre.

 

Atlantic City, 2018. január 4.
A sűrű hóesésben gyalogol egy férfi a New Jersey állambeli Atlantic City-ben 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/AP/Matt Rourke)
Atlantic City, 2018. január 4.  Fotó:MTI/AP/Matt Rourke
New York, 2018. január 4.
Havas bundájú mókus egy kerítésen a New York-i Battery Parkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
New York, 2018. január 4. Fotó:MTI/EPA/Alba Vigaray
New York, 2018. január 4.
Elakadt járművéből kimentett férfit vontat gumicsónakkal egy tűzoltó a jeges vízzel elárasztott utcák egyikén a massachusettsi Bostonban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/John Cetrino)
Elakadt járművéből kimentett férfit vontat gumicsónakkal egy tűzoltó a jeges vízzel elárasztott utcák egyikén a massachusettsi Bostonban 2018. január 4-én. Fotó:MTI/EPA/John Cetrino
SCITUATE, MA - JANUARY 04: A wave crashes over a homes on Lighthouse Rd. as a massive winter storm begins to bear down on the region on January 4, 2018 in Scituate, Massachusetts. The "bomb cyclone" was expected to dump heavy snows in New England as the storm system moved up the U.S. east coast.  (Photo by Scott Eisen/Getty Images)
Fotó:Scott Eisen/Getty Images
New York, 2018. január 4.
Gyalogos a sűrű hóesésben New Yorkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
New York, 2018. január 4. Fotó:MTI/EPA/Alba Vigaray
NEW YORK, NY - JANUARY 04:  A bicycle chained to a tree is covered in snow during a massive winter storm on January 4, 2018 in New York City. From Maine to Florida every state along the east coast is expected to have to deal with winter weather. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
New York, 2018. január 4. Fotó:Jamie McCarthy/Getty Images
BOSTON, MA - JANUARY 4: Potato the corgi is walked by Nora Hughes down Newbury Street during a massive winter storm on January 4, 2018 in Boston, Massachusetts. Schools and businesses throughout the Boston area are closed as the city is expecting over a foot of snow and blizzard like conditions throughout the day. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)
Boston, Massachusetts, 2018. január 4. Fotó:Maddie Meyer/Getty Images
NEW YORK, NY - JANUARY 04:  Snow plows move snow as a JetBlue airplane waits outside terminal five at John F. Kennedy International Airport on January 4, 2018 in the Queens borough of New York City. A winter storm is traveling up the east coast of the United States dumping snow and creating blizzard like conditions in many areas. (Photo by Rebecca Butala How/Getty Images)
New York, 2018. január 4. Fotó:Rebecca Butala How/Getty Images
New York, 2018. január 4.
Gyalogos a sűrű hóesésben New Yorkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
New York, 2018. január 4. Fotó:MTI/EPA/Alba Vigaray
STAMFORD, CT - JANUARY 04:  A resident clears snow from in front of his house on January 4, 2018 in Stamford, Connecticut. The "bomb cyclone" dumped heavy snows in New England as the storm system moved up the U.S. east coast.  (Photo by John Moore/Getty Images)
Stamford, Connecticut,2018. január 4.Fotó:John Moore/Getty Images
BOSTON, MA - JANUARY 04:  A man walks through the streets of Boston as snow falls from a massive winter storm on January 4, 2018 in Boston, United States. Schools and businesses throughout the Boston area are closed as the city is expecting over a foot of snow and blizzard like conditions throughout the day.  (Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Boston, Massachusetts, 2018. január 4. Fotó: Spencer Platt/Getty Images
Cleveland, 2018. január 3.
A befagyott Erie-tavat nézi egy nő az ohiói Cleveland közelében 2018. január 3-án. Az Egyesült Államok északi részén a hőmérséklet tartósan fagypont alatti. (MTI/AP/Tony Dejak)
Cleveland, 2018. január 3.Fotó:MTI/AP/Tony Dejak
Asbury Park, 2018. január 4.
Hóban rekedt autót tolnak férfiak a New Yersey-i Asbury Park városban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/AP/Julio Cortez)
Asbury Park, 2018. január 4.Fotó:MTI/AP/Julio Cortez
New York, 2018. január 4.
Hólepte óceánparti sétány a New York-i Battery Parkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
New York, 2018. január 4.Fotó:MTI/EPA/Alba Vigaray
New York, 2018. január 4.
Kézi hóekével hányják a havat egy épület előtt New Yorkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Alba Vigaray)
New York, 2018. január 4. Fotó:MTI/EPA/Alba Vigaray
New York, 2018. január 4.
Gyalogosok a havazásban a New York-i Brooklyn hídon 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/Justin Lane)
New York, 2018. január 4.Fotó:MTI/EPA/Justin Lane
New York, 2018. január 4.
Elakadt járművéből mentenek ki egy férfit tűzoltók a jeges vízzel elárasztott utcák egyikén a massachusettsi Bostonban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban. (MTI/EPA/John Cetrino)
Elakadt járművéből mentenek ki egy férfit tűzoltók a jeges vízzel elárasztott utcák egyikén a massachusettsi Bostonban 2018. január 4-én. Fotó:MTI/EPA/John Cetrino
BOSTON, MA - JANUARY 04:  Gage, who is homeless, pauses outside of a coffee shop on the streets of Boston as snow falls from a massive winter storm on January 4, 2018 in Boston, United States. Schools and businesses throughout the Boston area are closed as the city is expecting over a foot of snow and blizzard like conditions throughout the day.  (Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Boston, Massachusetts, 2018. január 4. Fotó: Spencer Platt/Getty Images
Revere,  2018. január 5.
Hóesésben gyalogló nő a massachusettsi Revere városban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államok számos tagállamában havazik, hurrikánerejű szél és sarkvidéki hideg tombol. (MTI/EPA/CJ Gunther)
Revere, 2018. január 5. Fotó:MTI/EPA/CJ Gunther

Kiemelt kép: Darren Ornitz / REUTERS

vissza a címlapra

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.