Nagyvilág

Két kislányával együtt halt meg egy anya a texasi lövöldözésben

Két kislány és az anyjuk is a vasárnapi, texasi lövöldözés áldozata lett. Joann Ward, és lányai, az ötéves Brooke Ward és a hétéves Emily Garza a helyszínen meghaltak. Az nő ötéves kisfia, Ryland Ward, bár négy lövés érte: a karján, a hasán és az ágyékán is megsérült, túlélte a vérengzést.

A kisfiúra a nagynénje, Leslie Ward talált rá, aki akkor rohant a templomhoz, amikor meghallotta a lövöldözésről szóló híreket. A gyerek egy pad alatt, holttestek között fekve nyöszörgött. A kisfiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol sikerült stabilizálni az állapotát.

Azonosították a texasi lövöldözés elkövetőjét, aki öngyilkos lett
Devin Kelley korábban katona volt, a jelenlegi adatok szerint huszonhat embert ölt meg.

A kisfiú apja, Chris Ward nem ment templomba aznap reggel. Amikor megtudta, hogy mi történt, úgy ahogy volt, cipő nélkül rohant a helyszínre. Az első hírek, tévesen őt azonosították a lövöldözőként. A férfi legidősebb lánya, a kilenc éves Rihanna szintén túlélte a mészárlást, bár egy lövedék eltalálta a kislány szemüvegét.

A gyerekek unokatestvérének, McKinley Wardnak is a templomban kellett volna lennie, ám neki az utolsó pillanatban sikerült meggyőznie a nagyszüleit, hogy inkább maradjanak otthon.

(via Daily Mail, NY Daily News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik