Nagyvilág

Pánik tört ki egy londoni állomáson

Munkatársunk is ott volt a nagy tülekedésben. Úgy tűnik, vaklárma volt.

Nagy-Britanniában az emberek minden idegszála fel van már készülve a menekülésre az utóbbi időszak terrortámadásai miatt, legalábbis ezzel magyarázható, mekkora pánik tört ki Londonban szombaton, a Euston vasút- és metróállomáson. A Mirror arról ír, emberek rohantak ki, mindenki nagyon meg volt rémülve, a rendőrök pedig nagy számban szálltak ki a helyszínre.

Az első pletykák szerint bombariadó volt, a rendőrség ezért ürítette ki az állomást, de szerencsére vaklárma volt az egész.

A 24.hu tech-rovatának munkatársa, Birkás Péter magánúton épp Londonban tartózkodik, és épp Eustonnál volt, amikor mindez megtörtént. Így írt minderről a Facebookon:

Londonban a Természettudományi Múzeumnál okozott szombaton még pánikot az, hogy egy autós felhajtott a járdára és gyalogosokat gázolt el. A sofőrt feltartóztatták, őrizetbe vették, úgy tudni, egyszerű közlekedési balesetről van szó. Szerencsére csak könnyebb sérültek vannak itt.

Megint autós gázolt gyalogosokat Londonban
Sok sérült van, de egyelőre nem tudni számokat. Egy múzeum előtt történt az eset.

Történés a Buckingham-palotánál is

Egy 30 év körüli nőt kellett szombat délután leszedni a rendőröknek a Buckingham-palota kerítéséről Londonban, mert megpróbált a királyi rezidenciára bemászni – írja a Sun. Gyorsan elvezették, betették egy rendőrautóba és őrizetbe vették, miközben kiabált. Az esetnek semmi köze a terrorizmushoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik