Nagyvilág

Bepereli a gyanúsított a férfit, aki megakadályozta, hogy kiraboljon egy kávézót

A Transformers főnök, Optimus Prime maszkjában ment a 30 éves Ryan Flores kirabolni egy Starbucks kávézót Kaliforniában, még júliusban. Az álarcos férfi egy pisztolyt lobogtatva próbálta rávenni a kasszást, hogy pakolja az üzlet bevételét egy sárga szatyorba, majd biztos, ami biztos: előrántott egy kést is.

A kávézóban dolgozó nő nem igazán akart együttműködni a rablóval. Sikerült is addig húznia az időt, míg egy önjelölt hős, az 58 éves Cregg Jerri közbe nem avatkozott.

Az idős férfi óvatosan a rabló mögé lopakodott, és egy fejbe verte egy székkel. Vagyis megpróbálta, az ütés azonban kicsit félrement, így nem ártalmatlanította azonnal a fegyverest. Jerri nem adta fel, hátulról elkapta Florest, és dulakodni kezdett vele. Birkózás közben Flores megvágta Jerri nyakát, de utóbbinak sikerült megkaparintania a kést, ami után többször megszúrta a rablót.

Míg mindenki hősként ünnepelte Cregg Jerrit, a rablással gyanúsított Flores anyja, Pamela Chimienti úgy gondolja, hogy a fia az igazi áldozat, hiszen 17 késszúrás érte, miközben szinte magatehetetlenül próbált védekezni.

A fegyveres rablás kísérletével meggyanúsított férfi a börtönben azt tervezgeti, hogy bepereli Jerrit.

„Szerintem a fickó egy ponton jó szamaritánusból vérszomjas igazságosztóvá változott. Nem normális valakit, késsel ennyiszer megsebezni, közel sem kell ennyi késszúrás ahhoz, hogy valaki megadja magát” – nyilatkozta Chimienti.

Jerry Dyer rendőrfőnök szerint azonban már maga az ötlet is nevetséges, és közölte, Cregg Jerri ellen, természetesen semmilyen vádat sem emeltek. Flores bírósági tárgyalása valamikor októberben lesz.

(via KTLA)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik