Nagyvilág

Megszólalt a pornósztár, akinek a videóját megosztotta a konzervatív keresztény szenátor

A mélyen vallásos, republikánus texasi szenátor, Ted Cruz egy gyenge pillanatában pontosan úgy viselkedett, mint egy hús-vér texasi 40-es férfi:

pornót nézett.

A Twitteren azóta nagybetűs ügy lett a dologból, mindenki ledöbbent azon, hogy Cruz felnőtt tartalmat osztott meg az oldalán.

A pornót végül maga a Twitter távolította el, mivel rengeteg bejelentést kaptak a felhasználóktól a sértő tartalom miatt. A politikus természetesen cáfol, a botrány óta következetesen azt állítja, hogy hackerek támadták meg a fiókját, így kerülhetett pornó a Twitterére.

Cruz verziójának némileg ellentmond, hogy a „hackerek” épp azt a Cory Chase nevű pornósztárt választották, aki megszólalásig hasonlít a szenátor feleségére, Heidire.

Akárhogy is, az egész dolog már ott tart, hogy sikerült megszólatatni a másik érintettet is. Cory Chase visszaemlékezett, hogy pontosan milyen jelenet volt az, amit a szenátor oldala kedvelt.

Arról szólt a sztori, hogy a mosothalányom betegnek tette magát, hogy otthon maradhasson. A lánynak aztán átjött a barátja is, akivel szexelni kezdtek, ezt én is megláttam és teljesen beindultam.

Chase állítsa szerint a 8 éves karriere alatt kevés olyan jelenet volt, amelyre nem indult volna be, így nem volt nehéz dolga beleélnie magát a szituációba. A floridai nő az Irma hurrikán miatt sajnos nem tudta élőben követni, ahogy lassan politikai botrány alakul ki az egyik filmje miatt, de azt mondta, hogy ígyis élete egyik

legnagyobb pillanata volt.

Chase egyébként nem kedveli túlzottan Cruz-t, mivel a politikus egyik kezdeményezése nyomán megpróbálták betiltani a szexjátékokat Texasban. A pornós mindezek ellenére hű republikánusnak vallja magát. A botrány kapcsán Cory Chase a Huffington Postnak elmondta, hogy a szenátornak fizetnie kellett volna a videóért, de akármi is történt, ő egyszerűen csak lelopta a felvételt, ez pedig nagyon nincs rendben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik