Nagyvilág

Átutazta egy házaspár a fél világot, hogy segítsenek a fiuknak megverni a feleségét

Három indiai állampolgárt tartóztatott le a rendőrség, családon belüli erőszakhoz kapcsolódó bűncselekmények gyanúja miatt, szombaton, a floriadai Tampában. Egy aggódó házaspár, Indiából hívta fel a Hillsborough megyei sheriff irodáját. Elmondták, hogy nemrég beszéltek az Egyesült Államokban élő lányukkal, a 33 éves Silky Gainddal, aki elpanaszolta nekik, hogy a férje, az apósa, és az anyósa bántalmazzák.

Amikor a rendőrök kimentek a megadott címre, a kopogtatásukra senki sem válaszolt. Bár hallották, hogy vannak emberek a házban, semmit sem tehettek. Már éppen elmentek volna, amikor Silky Gaind az ajtóhoz rohant, megpróbálta kinyitni, s közben kérte a rendőröket, hogy mentsék meg őt, és a kisfiát. A rendőrök behatoltak a házba és letartóztatták a nő férjét, a 33 éves Devbir Kalsit, illetve a férfi szüleit, a 67 éves Jasbir Kalsit, és a 61 éves Bhupinder Kalsit.

Később kiderült, hogy a szülők azért utaztak korábban Indiából, az Egyesült Államokba, hogy segítsenek a fiuknak „rendre szoktatni az engedetlen feleségét”. A férfi többször megverte a nőt, a szülei pedig segítettek neki fogva tartani az asszonyt. A helyzet pénteken durvult el igazán, amikor Silky Gaind megpróbált védekezni, miközben a férje ütötte. Ekkor az anyósa is ütlegelni kezdte, az apósa pedig egy konyhakéssel fenyegette.

A nő eközben végig a karjában tartotta a férjével közös, 1 hónapos kisfiukat. A gyermek arcát is elérte egy ütés, mielőtt elvették az anyjától, és egy szobába zárták. Végül az anyát is bezárták egy másik szobába, miután a telefonját elvették tőle.

A férj és a szülei is előzetes letartóztatásba kerültek, mindhárman óvadék lehetősége nélkül várják a tárgyalásukat. Silky Gaind egész testét véraláfutások borították, ezért kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit. A kisfiú szerencsére sértetlen maradt. Mindkettejüket egy biztonságos házba szállították a rendőrök.

(Kiemelt képünkön Devbir Kalsi, Jasbir Kalsi, illetve Bhupinder Kalsi. Fotó: Hillsborough County Sheriff’s Office)

(via Tampa Bay Times)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik