Nagyvilág

Holtan találtak egy 3 éves kisfiút egy manchesteri házban, ahol két nap alatt kétszer jártak rendőrök

Holtan találták egy 3 éves kisfiút egy sarki házban, Manchesterben a rendőrök szombaton, nem sokkal éjfél előtt. Az épület teljesen üres volt, az ott élő lengyel nőt, a gyermek édesanyját súlyos sérülései miatt kórházba vitte egy 31 éves férfi, feltehetően a barátja.

A rendőrök 48 órán belül másodszor jártak a címen. Mindkét esetben párkapcsolaton belüli erőszak gyanúja miatt hívták ki őket. A szombat éjjeli hívás után, a kiérkező járőrök csak a kisfiú holttestét találták a házban. Az anyja súlyos sérülésekkel feküdt kórházban, a rendőrök még nem tudtak beszélni vele.

A kórházban emberölés gyanúja miatt letartóztatták azt a férfit, aki az anyát bevitte. A rendőrség hangsúlyozza, a nyomozás még a kezdeti szakaszában jár, nem szeretnének túl korai következtetéseket levonni, pontosan tudni szeretnék, mi vezetett a kisfiú halálához. Szintén folyamatban egy nyomozás a korábbi, pénteki riasztás miatt.

A szomszédokat sokkolták a történtek, az anyát végtelenül kedves nőnek ismerik, aki imádta a kisfiát. „Mindketten folyton mosolyogtak” – mondta egy környékbeli nő.

(Képünk illusztráció, fotó: Wikipédia)

(Mirror)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik