Nagyvilág

Véres falak és padló fogadta a hazatérő családot, miután kutyájuk elbánt egy betörővel

Mintha egy horrorfilm jelenetébe sétáltak volna be, olyan volt belülről a Virginia állambeli család otthona.

Minden bizonnyal szörnyű sérülésekkel menekült el egy betörő a virginiai Chesterfieldben élő család otthonából. Legalábbis erre lehet következtetni a házban talált vérnyomokból, amit előző hét csütörtökön fedezett fel a házában Tristan Murrin, amikor családjával hazaérkezett.

A férfi másnap a Facebook-oldalán osztotta meg az akkor készült felvételeket. Amin a ház emelete úgy néz ki, mintha egy horrorfilm jelenete játszódott volna le: a padlón, a falakon és ajtókon hatalmas vérfoltokat lehet látni. A videókat már több mint 15 milliószor nézték meg.

(A videókat csak erős idegzetű, felnőtt olvasóink nézzék meg!)

Murrin a WRIC televízió híradójának elmondta: a környékükön az utóbbi időben több betörés is volt, de tőlük végül semmit sem vittek el. Köszönhetően legjobb barátjának, Odennek, aki egy nagydarab német juhászkutya. Az eb egyedül volt otthon, amikor az ismeretlen betörő – látszólag nem tudva, hogy egy kutya őrzi a házat – betört az épületbe.

Murrin elmondása szerint először nem vettek észre semmi gyanúsat, amikor megérkeztek a házhoz, de belépve már észrevették a vércseppeket. Majd az emeltre vezető lépcsőn már nagy vérfoltokat lehetett látni, míg az emeleten minden csupa vér volt.

Az eb Murrin elmondása szerint korábban még soha nem viselkedett agresszívan, sőt, a környéken lakó gyerekek mind nagyon szeretik simogatni, és játszani vele. De „tette a dolgát”, amikor a betörő bement az épületbe, amikor senki sem volt otthon.

A család azt gyanítja, a betörőnek orvosi segítségre volt szüksége a meghiúsult betörési kísérlet után, abból kiindulva, hogy mennyi vért veszített. Most abban reménykednek, történetük megosztásával siker őt azonosítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik