Nagyvilág

Szex közben véletlenül vaginán lőttek egy nőt

Az áldozatot szexpartnere az eset után magára hagyta a manchesteri hotelben, ahol a baleset történt.

Tíz évig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy 47 éves Nagy-Britanniában, miután beismerte, hogy szex közben egy töltött fegyvert helyezett partnere hüvelyébe. A fegyver véletlenül elsült, súlyos, maradandó sérüléseket okozva a meg nem nevezett nőnek – jelentette a helyi sajtó.

A 46 éves áldozat és David Andrew Jeffers január 30-án találkozott, és egy manchesteri hotelben szeretkeztek, amikor az eset történt. A Manchester Evening News cikke szerint a nő korábban már beszélt arról a fantáziájáról, hogy egy fegyvert helyeznek belé.

A pár a lap beszámolja szerint alkoholt és kokaint fogyasztott, majd egy szeretkezés után eljátszották a szexjátékot, amire a nő vágyott. A fegyver azonban elsült, miután Jeffers behelyezte azt a nő vaginájába.

A kicsi, nagyjából pisztoly nagyságú, rágcsálók irtására használt antik sörétes puska súlyos sérüléseket okozott a nő hüvelyében, méhében és húgyhólyagjában. Jeffers először a mentősöket akarta hívni, de végül csak a szálloda recepciósával beszélt, közölve, hogy orvosi segítségre van szükség, majd elmenekült.

A férfi egy reggeli vonattal visszautazott Leedsbe, ahol két nappal később fogták el a rendőrök az otthonában. Jefferst a térfigyelő kamerák segítségével azonosították. Áldozatát, akit vértócsában feküdve találtak meg a szállodai szobában, kórházba szállították, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A nő maradandó sérüléseket szenvedett.

Jefferst az ügyészség eleinte emberölési kísérlettel, valamint életveszélyes sérüléseket okozó súlyos testi sértéssel is vádolták, de ezekre nem volt semmilyen bizonyíték. A férfit végül lőfegyver birtoklása és annak életveszélyes használata miatt ítélték el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik