Élet-Stílus

Ezeket a testrészeket ne hagyja ki a szexből

Az előjáték egyfajta szeretet-megnyilvánulás, lehet hosszabb vagy rövidebb, egyoldalú vagy kétoldalú, attól függően, hogy ki milyen hangulatban van. Azért fontos, mert a nő és a férfi szexuális reakcióideje eltérő. Ez azt jelenti, hogy a férfiak láthatóan hamarabb készen állnak a szexre, mint ahogy a nő izgalomba jön, márpedig a nők testnedvei az izgalom hatására készítik fel a testet a behatolásra. Fiziológiailag minden mindennel összefügg, így durrbele módjára a férfiaknak sem lesz annyira élvezetes a szex, mintha türelemmel végigcsókolnák és simogatnák a nő testét a feje búbjától a talpáig – a konkrét nemi szerveket kihagyva a buliból. Az erogén zónák feltérképezése mellé javasolt feltenni a kérdést a másiknak: ez jól esik?

A fej

A fej tele van idegvégződésekkel, a fej búbjának finom simogatása jóleső érzéssel tölt el bárkit. A fülek simogatása, nyaldosása, a tarkó simogatása, a nyak csókolgatása kevés nőt és férfit hagy hidegen. A test önkéntelen reakcióját azonnal lehet látni és érezni: általában libabőrös lesz ezektől mindenki.

A nyak alsó része

A nyak teljes része, de a nyak töve és a vállak is azokhoz a területekhez tartoznak a testen, amit érdemtelenül hanyagolnak sokan szex közben. Bizonyos szexpózoknál lehet oldani a feszültséget, ha valaki kényelmetlenül érezné magát: gyakori, hogy kutyapózban, hátulról sok nő érzi magát kellemetlenül, így a nyak alsó részének simogatásával, csókolgatásával elkerülhető a kényelmetlenség, és az intimitás érzése növelhető. A klasszikus kanál pózban, vagy más néven a kiskifli-nagykifli pózban is el lehet kezdeni a szexet a nyak alsó részének csókolgatásával.

Fotó: Thinkstock

A hát

A hátmasszázs remek módja annak, hogy segítsen a kikapcsolódásban, relaxálásban. A gerinc vonalát a nyaktól egészen a farokcsontig csókkal és nyelvvel érdemes ‘masszírozni’, a gerinc vonala nagyon érzékeny. Így ha a klasszikus tésztagyúrós technikával esünk a másiknak, akkor az fájdalmas lesz. A lehelettel való gerinc-simogatást is bátran ajánljuk mindenkinek.

A combok

A belső combok simogatásával, azok ujjbeggyel való érzéki érintésével szó szerint az őrületbe lehet kergetni valakit. A legjobb, ha a térdektől kezdve finom csókokkal haladunk felfelé – kerülve a lényegi részt – a belső combok feltérképezésével a bugyi/gatya vonaláig, majd vissza a térdekig. A lába sok nő számára erogén zóna, van, aki például a térdhajlata simogatásától jön lázba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik