Nagyvilág

Sokkolóval gyújtották fel a rendőrök az öngyilkosjelöltet, aki leöntötte magát gázolajjal

Tisztában volt a kockázattal az a rendőr, aki sokkolójával rálőtt egy mentális problémákkal küzdő férfire, aki öngyilkossági szándékkal lelocsolta magát gázolajjal. A férfi teste lángra lobbant, a rendőrök takarókkal oltották el a tüzet, majd a mentők kórházba szállították az áldozatot, akinek az állapotáról nem adtak ki semmilyen információt.

A rendőröket hétfőn déltájban riasztották egy házhoz a texasi Arlingtonban. Két nő tett bejelentést, hogy mentális zavarban szenvedő férfi rokonuk leöntötte magát gázolajjal, és azzal fenyegetőzik, hogy felgyújtja magát. A helyszínre érkező járőrök először kivitték a nőket a házból, majd beszélgetni próbáltak a férfivel, akinek a kezében egy öngyújtónak látszó tárgy volt.

Az egyenruhások azt mondják, a férfi még több gyúlékony folyadékot locsolt magára, miközben megpróbálták jobb belátásra téríteni, ezért döntöttek úgy, hogy az összes kockázatot figyelembe véve az a legbiztosabb, ha a lehető leggyorsabban mozgásképtelenné teszik.

A rendőrség még vizsgálja az ügyet, Vanessa Harrison szóvivő szerint egyelőre még abban sem lehetnek biztosak, hogy a férfi a sokkoló szikrájától gyulladt-e meg, vagy a kezében tartott eszköztől.

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(via Star Telegram)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik