Külföld

Allergiás roham miatt halt meg egy fiatal fiú, mert titokban sajtot csempésztek a szendvicsébe

24.hu
24.hu

2017. 07. 12. 12:24

A 13 éves fiatal fiún már nem tudtak segíteni, szándékosan mérgezhették meg – írja a Metro.
Korábban a témában:

Karanbir Cheema, vagy ahogy a társai emlegették, Karan, egy kedves gyerek volt, aki imádott focizni és karatézni. A fiatal srác hiába élt aktív életet, a társai mégis sokat szívatták a rengeteg allergiája miatt. Karan a London nyugati részén található, greenfordi William Perkin középiskolába járt.

A kisfiú a halála napján, június 28-án egy olyan szendvicset evett meg, amelybe valaki egy szelet sajtot csempészett, szándékosan megmérgezve ezzel Karant

– állítja a család egyik közeli barátja, Humaira Khan.

Miután a gyermek súlyos allergiás rohamot kapott, az iskola orvosa megpróbált rajta segíteni, de az ott található gyógyszerek nem voltak elengendőek, így mentőt kellett hozzá hívni. Karan Cheema majdnem két héten keresztül küzdött a kórházban, míg a szervezete fel nem adta a küzdelmet.

Karan Cheema/Fotó: Metro.co.uk

A tragédia napján a rendőrök elvittek egy szintén 13 éves gyermeket az iskolából, akinek köze lehetett Karan halálához. Sokan már tudni vélik, hogy a letartóztatott fiatal csempészte szándékosan a társa szendvicsébe a sajtot, amely végül a fiú életébe került.A szülők reaciója az volt, hogy sorra hazavitték a gyerekeiket az iskolából. Állításuk szerint mindenkit lesújtott az, ami Karannal történt.

A család barátja Humaria Khan, akinek a fia Karannal focizott egy csapatban, elárulta, hogy mindig volt egy gyerek, aki nem szállt le az allergiás fiúról, mindig szívatta, amikor csak lehetett. 

Az egyik anyuka arról számolt be, hogy volt olyan korábbi eset, amikor a fiúnak a pólója alá csempésztek sajtot, hátha rosszul lesz tőle, ám akkor még nem történt semmi. Emellett persze megjelentek olyan vélemények is, miszerint a fiúk csak játszottak, egymást dobálták az étellel, így kerülhetett sajt a súlyos allergiával küzdő fiú szendvicsébe.

Az iskola részéről elmondták, hogy miután észlelték, hogy a fiú komoly rohamokkal küzd, azonnal megpróbáltak segíteni rajta, de az állapota súlyosabb volt annál, mint amit a helyi gyógyszerekkel kezelni tudtak volna, ezért mentőt hívtak.

Az intézmény a bűncselekmény gyanúját, valamint a nyomozást nem kommentálta.

Metro

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.