Nagyvilág

Élőben közvetítette autóbalesetét és halálát a szépségkirálynő

Az ukrán Szofia Magerko 16 éves volt.

Komoly visszhangot váltott ki Ukrajnában – és a videón keresztül az egész világon – az a hír, hogy két fiatal lány meghalt egy tragikus autóbalesetben.

A 16 éves Szofia Magerko, aki korábban Izjum városában tiniszépségversenyt nyert, és barátnője, a 24 esztendős Darja Medvegyeva alkoholban gazdag buli után autóval hazafelé tartott az éjszakában. Akkor, ott, abban az állapotban jó ötletnek tűnhetett, hogy az Instagramon élőben közvetítik barátaiknak pezsgőzős kocsikázásukat. (Szofia Insta-oldaláról azóta eltávolították a felvételt, de természetesen az interneten számos verzióban terjedni kezdett).

A látási viszonyok, az alkohol, az éneklés és az instagramozás – külön-külön is elegendő lett volna ahhoz, hogy elvonja a sofőr figyelmét, így, együtt viszont sok volt a zavaró körülmény.

Az autó villanyoszlopnak csapódott. Szofia Magerko azonnal meghalt, barátnője a mentőautóban vesztette életét.

Az alábbi videó életük utolsó perceit örökítette meg. Megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Az élőben közvetített tragédia egy hónappal azután történt, hogy Kijevben ittas fiatalok felmásztak egy hídra, és egyikük az aszfaltra zuhant. Halálának pillanatai szintén megjelentek egy videón a közösségi oldalakon.

 

(cripo.com.ua)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik