Nagyvilág

Levágta barátja péniszét, mert nem akarta elvenni feleségül

Miután a férfi visszautasította, az indiai nő még rá akarta venni egy utolsó szeretkezésre, majd a végén lemetszette férfiasságát.

Egy konyhakéssel levágta barátja péniszét egy 23 éves nő az indiai Újdelhiben, mert a férfi nem volt hajlandó feleségül venni őt – jelentette a helyi sajtó. A férfit még időben sikerült kórházba szállítani, ahol vissza tudták varrni férfiasságát.

A támadás előző hét szerdán történt az indiai főváros Mangolpuri nevű részén. A helyi rendőrség közlése szerint az áldozatot a barátnő sógornője hívta át a házukba késő este, miután az utcai árusként dolgozó férfi hazaérkezett a munkából.

Amikor a csak Ravi néven említett férfi megérkezett barátnőjéhez, a nő elkezdte követelni, hogy házasodjanak össze. A férfi azonban visszautasította, azzal indokolva a döntést, hogy szülei nem támogatják kapcsolatukat.

A dühös nő ekkor az áldozat elmondása szerint belökte a fürdőszobába, ahol levetkőztette, és szexre kényszerítette. Majd miután még mindig ellenállt, a nő a konyhába ment, ahonnan egy késsel tért vissza, amivel végül levágta a férfi péniszét. A nő ezt a bátyja és sógornője előtt hajtotta végre, akik arra biztatták, hogy büntesse meg Ravit.

Az erősen vérző férfinak sikerült kimenekülnie a házból, majd a segélykiáltásaira felfigyelt szomszédok értesítették a rendőrséget. Az eszméletét elvesztő férfit a kiérkező rendőrök szállították a Sanjay Gandhi kórházba, ahol sikerült megmenteni az életét. Az orvosok ugyanakkor attól tartanak, a pénisz-visszavarrás nem lesz sikeres – írta a Hindustan Times. 

A helyi rendőrség eljárást indított a nő ellen, aki a péniszlevágás után bátyjával és sógornőjével együtt elmenekült, és ismeretlen helyen tartózkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik