Nagyvilág

Hat héttel szabadulása után megerőszakolt egy 7 éves lányt egy erőszaktevő

Korábban kiengedték a börtönből, ahol egy 22 éves nő megerőszakolása miatt ült.

Szándékos emberölési kísérlet, súlyos szodómia és betörés vádjával indítottak eljárást kedden egy 23 éves férfi ellen Kansas államban, aki a hatóságok közlése szerint megerőszakolt egy hétéves kislányt Wicihita városában – jelentette a helyi sajtó. Corbin Breitenbachot előzetes letartóztatásba helyezték, ahonnan csak egymillió dolláros óvadék megfizetésével kerülhet szabadlábra.

A férfi a hatóságok közlése szerint június 11-én, vasárnap hajnalban tört be a házba, ahol a hétéves kislány aludt. A gyereket kivitte az erkélyre, ahol addig fojtogatta, míg a lány elvesztette az eszméletét, majd megerőszakolta.

Breitenbach és az áldozat az ügyész közlése szerint nem ismerte egymást. A támadás éjszakáján a férfi a barátnője lakásában aludt, amit csak egy kis udvar választ el attól a lakástól, ahol a támadás történt.

A férfit alig hat héttel a támadás előtt engedték szabadon a börtönből, ahol nemi erőszak miatt ült. Breitenbach 18 éves volt, amikor 2012-ben letartóztatták egy 22 éves nő megerőszakolása miatt, akit szintén fojtogatott az erőszakos közösülés előtt.  A férfit a maximum kiszabható 68 hónapos börtönbüntetésre ítélték. Büntetését 2013-ben kezdte meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik