Nagyvilág

Halálra mart egy 3 hetes kislányt a család kutyája, amikor egyedül hagyták vele

Csak alig öt percig nem figyelt rá senki, de az elég volt a tragédiához.

Megölt egy három hetes kislányt szülei egyik pitbullja, amikor öt percre egyedül hagyták a michigani Grand Rapidsben található otthonukban – jelentette a helyi sajtó. A helyi rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint Susannah Murray egy babaszékben volt a házban, ahol három pitbull mozgott szabadon, miközben a felnőttek a ház verandáján voltak.

Terry Dixon őrmester a helyi sajtónak elmondta: az egyik felnőtt nagyjából öt perc után nézett rá a kicsire, és akkor vette észre, hogy a kislány a fején megsérült. Közben látták, hogy az egyik kutya pofája véres.

A gyereket azonnal kórházba szállították az előző hét csütörtökön, helyi idő szerint este hat órakor történt támadás után. A Helen DeVos gyerekkórház orvosai hét órán át küzdöttek a kicsi életéért, de már nem tudták megmenteni. Susannah Murray helyi idő szerint péntek hajnalban meghalt.

A három kutya, akikkel egyedül hagyták a 3 hetes kislányt. Nem közölték, melyikük ölte meg.

A rendőrséget a kórház értesítette az esetről, péntek hajnalban. A gyereken elvégzett boncolás megállapította, hogy a kicsi sérülései megegyeznek egy kutyaharapással. A házban lévő három pitbullt egy helyi menhelyre szállították, ahol karanténba helyezték őket.

Dixon őrmester az esettel kapcsolatban arra figyelmeztette a szülőket, hogy soha ne hagyják magukra a kisgyerekeket a háziállatokkal, legyen az egy kutya, vagy egy macska. Egyben megjegyezte, a kutya fajtájának ebben az esetben nincsen semmi jelentősége. „Minden kutya harap” – jelentette ki Dixon.

A rendőrség egyelőre nem indított eljárást senki ellen, de még konzultálnak az ügyészséggel az esetleges vádemelésekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik