Nagyvilág

Milliók dühöngnek egy kutyaverő britről készült videón

A nyílt utcán ütötte ököllel a félelemtől szűkölő kutyája fejét. Azt hitte senki sem látja, de videó készült róla, ami futótűzként kezdett el terjedni a Facebookon.

Állatkínzás miatt vettek őrizetbe egy 35 éves brit férfit, miután a Facebookon terjedni kezdett egy videó arról, ahogy brutálisan megveri kutyáját az angliai Oldham város egyik utcáján – jelentette a helyi sajtó. Egy nagy-manchesteri rendőrségi szóvivő elmondása szerint a gyanúsított, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, önként jelentkezett, miután hétfőn villámgyorsan terjedni kezdett a róla készített felvétel a közösségi oldalon.

A videót egy Misha Jared nevű nő tette közzé, és e cikk írásakor már több mint négymilliószor nézték meg, 17 óra alatt, és több mint 80 ezren osztották meg.

A felvételen látni lehet, ahogy a férfi egy fehér furgon takarásában többször is a földhöz vágja a kutyát, akinek a fejét ököllel ütni. Miközben a rettegő kutya félelmében a földre lapul, és igyekszik elmenekülni. Ami a végén sikerült is neki.

A teljes videót ide kattintva lehet megnézni. Alább a Mancester Evening News videóját közöljük az esetről, amiből a legsokkolóbb részek ki lettek vágva. Ugyanakkor így csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg.

A RSCPA állatvédelmi szervezet közlése szerint a kutya már náluk van, és állatorvos is látta. A brit sajtóban megjelent beszámolók arról nem tesznek említést, hogy az eb milyen sérüléseket szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik