Nagyvilág

Sokkolóval motiválta lusta kisfiát egy apa

Gyermekbántalmazás vádjával letartóztatta a helyi rendőrség a 49 éves Darryl Ingramet az arizonai Goodyearben, április 21-én.

A féri az után került a hatóság látókörébe, hogy a 11 éves fia fura horzsolásokkal a jobb vállán ment iskolába. Az egyik tanárnak aztán elárulta, hogy az apja egy elektromos sokkolóval bünteti otthon már egy éve, de az utóbbi egy hétben sokkal durvábban, mint korábban. A bírósági dokumentumok szerint, az utolsó alkalommal a férfi kétszer 30 másodpercig a gyerek lábához, majd kétszer 30 másodpercig a vállához nyomta az eszközt, hogy rávegye a fiút, hogy végre leüljön a leckéje mellé.

Ingram a rendőrségen először azt is tagadta, hogy van sokkolója, de az idősebb fia megmutatta a nyomozóknak, hogy hol tartja az apjuk az eszközt. A férfi aztán azt mondta, csak azért használta a fián a sokkolót, hogy megmutassa neki, mennyire fájdalmas, így elmenjen a kedve attól, hogy esetleg használja.

Az szomszédokat teljesen megdöbbentette az eset. A korábban a légierőnél szolgáló Ingramet mindenki nyugodt, rendes embernek ismerte, aki mindig segít környezetében élőknek. Bár kisebb fia híresen nagy csibésznek számít, abban azért mindenki egyetértett, hogy sokkolóval nevelni talán túlzás volt.

(via AZ Falmily)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik