Nagyvilág

Rendőrkutyát kért a rendőröktől, hogy megkeresse ellopott heroinját

Naná, hogy letartóztatták.

Az ohiói rendőrség letartóztatott egy 20 éves férfit, aki a 911-es segélyhívón kért egy drogkereső rendőrkutyát, hogy megtalálják heroinját, amit egy nő lopott el tőle – jelentette a WEWS-TV. A telefonhívás még januárban történt, de azt csak most hozták nyilvánosságra.

A felvételen a WEWS cikke szerint hallani lehet, ahogy a Bath Township városában élő Joseph Murphy közli a diszpécserrel, hogy egy rendőrkutyára van szüksége. Amikor a diszpécser visszakérdez, hogy mégis miért van rá szüksége, a férfi közölte, hogy egy nő heroint lopott tőle.

„A diszpécserek sokfajta hívást kapnak. Ez egyike a legbizarrabbnak, amit valaha hallottam” – mondta el a WEWS-nek Mike McNeely rendőrfőkapitány, aki már 41 éves szolgál rendőrként.

A hívás után a rendőrök gyorsan találkoztak is a férfival, aki igazoltatása és kikérdezése közben először azt állította, hogy a nő pénzt lopott tőle. A rendőrök persze a heroinról kezdték el faggatni, és végül Murphy „barna anyagot” húzott elő nadrágjából.

Az anyagot a rendőrök lefoglalták, Murphy-t pedig letartóztatták, bevitték a helyi rendőrkapitányságra, majd miután levették az ujjlenyomatát, szabadon engedték. McNeely elmondása szerint drogbirtoklás vádjával fognak eljárást indítani ellene, amint megkapják a teszteredményeket ohiói állami nymozóhatóságtól.

Murphy egyébként nem először került be az országos amerikai sajtóba – emlékeztette a WEWS-t McNeely. Idén január elsején Floridában, a Disney területén tartóztatták le részeges rendbontás miatt, amit követően levizelt egy rendőrt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik