Nagyvilág

Felajánlotta saját 3 éves gyerekét egy nő egy pedofilnak

A 27 éves amerikai nő azt állítja, csak eljátszotta az egészet, hogy kirabolja a férfit.

Letartóztattak egy 27 éves nőt az oregoni Portland városában, aki az FBI szerint ezer dollárért cserébe felajánlotta hároméves gyermekét egy pedofil férfinak – jelentette a helyi sajtó. A prostituáltként dolgozó Christine Wheeler egyik ügyfelének tette az ajánlatot, aki egy együttlétük közben érdeklődést mutatott a lehetőség után.

Az ügyfelet, az Eugene városában élő Brret Spanglert április 13-án kérdezték ki otthonában az FBI ügynökei, miután felmerült a gyanú, hogy gyermekpornó nézett. A férfi beismerte, hogy gyerekről készült tiltott fényképeket nézett, és kihallgatása közben elmesélte találkozását Wheelerrel.

A férfi elmondta, januárban találkozott Portlanben a nővel, akivel egy prostituáltak reklámozó oldalon keresztül vette fel a kapcsolatot. A találkozó közben tabunak számító szexuális fantáziákról beszélgettek, köztük gyerekekkel folytatott szexről és „anya-lánya” helyzetekről. Ekkor Spangler elmondása szerint Wheeler felajánlotta neki hároméves gyermekét, ezer dollárért.

Kelsey Wheeler Fotó: Multnomah megyei rendőrség

A portlandi rendőrök még aznap felkeresték a nőt, aki beleegyezett kihallgatásába. A nő az FBI ügynökeinek beismerte, hogy találkozott Spanglerrel, de állítása szerint a férfi volt az, aki hatezer dollárt ajánlott fel neki a gyermekéért. Wheeler azt mondta, nagyon felháborította az ajánlat, de eljátszotta, hogy érdeklődik, azt tervezve, hogy majd kirabolja Spanglert.

A nőt egy megyei börtönbe zárták, és óvadék ellenében sem szabadulhat. Spanglert ugyanakkor úgy tűnik, nem tartóztatták le gyermekpornós vádak alapján, neve legalábbis nem szerepel a neten elérhető bírósági nyilvántartásokban, és a megyei börtönök rabjai között – írta az Oregonian.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik