Nagyvilág

Markolóval akart átevezni egy folyón, tűzoltók mentették ki – videó

Igazán egyedi módszert választott a folyón való átkelésre egy kínai férfi. Majd rájött, újítása miért nem olyan elterjedt.

Tűzoltóknak kellett kimenteniük egy építőmunkást egy folyóból a kínai Jiangmen városánál, miután a vízbe borult markolója, amivel megpróbált „átevezni” a túlpartra – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi egy tutajra rakta a munkagépet, majd annak kanalát evezőnek használva hozta mozgásba a szerkezetet.

Egy ideig még elég jól is haladt, elismerő szavakat váltva ki a kínai közösségi oldalakon a mutatványról készült felvételek alatt, de egy idő után elvesztette az egyensúlyt, és a markoló a vízbe borult. A munkás a gépbe kapaszkodva várta meg, hogy a tűzoltók kimentsék a folyó közepéről, ami végül sikerült is.

A helyi tűzoltóság az esettel kapcsolatban arra figyelmeztette az embereket, hogy inkább a hidat válasszák, ha egy markolóval át kell kelniük egy folyón. „Ne gondolják, hogy annyira tehetségesek és tökösek, hogy át tudnak evezni a folyón” – mondta el egy tűzoltó a Guangdong televíziónak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik