Nagyvilág

Egymástól pár méternyire fagytak halálra a 97 éves ikrek, miután elestek

Egyikük háza előtt találták meg őket, egy amerikai kisvárosban.

Egyszerre halt meg egy 97 éves ikerpár a Rhode Island állambeli Barrington városában, miután mindketten elestek, és a fagyos éjszakát a szabad ég alatt töltötték – jelentette a helyi sajtó. A két nőt helyi idő szerint szombat reggel fedezte fel egy szomszéd.  Kritikus állapotban szállították őket kórházba, ahol már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyi rendőrség közlése szerint Martha Williams és Jean Haley péntek este a 89 éves húgukkal vacsorázott, ami után mindannyian visszamentek Haley házához. Később a húg elment haza, majd amikor Williams is távozni akart, elesett a kocsibejárón, az autója mellett.

Ekkor Haley vissza akart menni a házba, hogy segítséget hívjon, de a nyitott garázsban megbotlott egy szőnyegben, és ő is a földre zuhant – közölte a helyi sajtóval a város rendőrfőkapitánya, John M. LaCross. A mentőket másnap reggel nem sokkal nyolc óra után riasztotta az egyik szomszéd, miután felfedezte őket.

Egymástól pár méternyire fagytak halálra a 97 éves ikrek, miután elestek 1
A ház, ahol megtalálták a 97 éves ikreket Fotó: Google Street View

A hatóságok még nem állapították meg, hogy pontosan mi okozta a két nő halálát, de a rendőrség közlése szerint az „esti nagy hideg közrejátszhatott” a halálukban. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a környéken fagyos idő volt péntekről szombatra virradó éjszaka, köszönhetően a Kanada felől érkező hideg levegőnek, ami miatt a mostani tél egyik leghidegebb időszaka volt a területen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik