Nagyvilág

Erotikus fotók láttak napvilágot Kim Dzsongnam gyilkosáról

Átszámolva 25 ezer forintnak megfelelő összegért ölették meg Kim Dzsongun észak-koreai diktátor féltestvérét a Kuala Lumpur-i nemzetközi repülőtéren – írja a Mirror.

Az indonéz nyomozók szerint egy indonéz nőt, bizonyos Siti Aisyah-t és a vietnami Doan Thi Huongot bérelték fel, hogy fröcsköljenek VX idegmérget Kim arcába múlt héten. Mindkettejüket letartóztatták.

Erotikus fotók láttak napvilágot Kim Dzsongnam gyilkosáról 1
Siti Aisyah

Huongról a Mirror több modellfotót is közzétett, amelyen a fiatal lány hiányos öltözetben, erotikus pózokban látható.

Doan Thi Huong; Fotó: Facebook

Aisyah váltig állítja, hogy ártatlan, és végig azt gondolta, egy úgynevezett “babaolajos” átverésben vesz részt. Ami biztos, hogy a két nő dolga végeztével kezet mosott és elhagyta a helyszínt.

A rendőrség még pénteken jelentette be, hogy a gyanúsítottak a gyilkosságnál VX idegmérget használhattak. A színtelen és szagtalan anyagot folyadékként, krémként és aeroszol formában is lehet tárolni. Nemzetközi szerződések tiltják a használatát, például a háborúkban. Nagyobb mennyiségben 15 percen belül halált okoz. A világ legerősebb idegmérge.

Doan Thi Huong; Fotó: Facebook

Azt egyelőre nem tudni, a támadók hogyan élhették túl a merényletet, hiszen ők is kapcsolatba kerülhettek az anyaggal, nem is beszélve a körülöttük álló többi emberről. Kim Dzsongnamot ugyanis beszállás közben spriccelték le a VX-szel, ahogy azt egy biztonsági felvételen is látni lehet. Kim a kórházba szállítás közben hunyt el.

A dél-koreai hatóságok szerint a diktátor féltestvérét észak-koreai ügynökök ölték meg. A malajziai hatóságok pénteken őrizetbe vettek egy férfit is a merénylettel összefüggésben, aki a gyanú szerint Malajziába akart szökni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik