Nagyvilág

Ezt nem teszi zsebre Donald Trump, holnap közösen átkozzák el a világ boszorkányai

Nem elég, hogy nekirontott a médiának, úgy tűnik, hogy a világ boszorkányait is magára haragította Donald Trump amerikai elnök. A vajákos-varázsló-mágiamester közösség a Mic cikke szerint globális mozgósítsba kezdett a politikus ellen.

A közösségben már egy utasításokkal teli dokumentum is kering, amiben pontosan szabályozzák, hogy vetnek ki átkot Trumpra minden fogyó félhold alkalmával egészen addig, míg az elnök el nem veszíti titulusát. Az első tömeges varázslatra február 24-én kerül sor.

A mágiához a résztvevő boszorkányoknak be kell szerezniük egy nem túl hízelgő képet Donald Trumról, egy pakli tarot kártyát, egy hamutálat és egy kis narancssárga gyertyát. Utóbbiból a boszorkányok sajátot gyártanak, de az átokhoz a bolti is megfelel.

Fontos megjegyezni, hogy a varázslatnak nem célja, hogy ártson Donald Trumpnak, egyszerűen csak azt szeretnék elérni, hogy ő ne tudjon ártani másoknak. A tömeges átokvetés egyik szervezője szerint az akció leginkább egy közösségi tudatosságnövelő kezdeményezésként értelmezhető, ami ha nem is válik be, csökkenti  a frusztrációt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik