Nagyvilág

Emberek azért fizetnek egy 80 éves asszonynak, hogy a szemgolyójukat nyalogassa

Ha azt hiszed, hogy undorító, ha egy idős asszony a szemgolyódat nyalogatja, és mindent megtennél, hogy egy ilyen helyzet elől elmenekülj, tanulnod kell még néhány dolgot a világról.

Egy boszniai faluban él a nyolcvan éves Hava Celebic, akinél sorban állnak az emberek, hogy fizethessenek neki a szemgolyónyalásért. A nyelve varázserejű, bármilyen idegen dolgot ki tud nyalni a szemből, legyen az fém-, vagy üvegszilánk, szén-, vagy fűrészpor.

kép: Youtube
kép: Youtube

Hava Celebic azt állítja, hogy egyedül ő rendelkezik ilyen képességgel a világon, ezért meg is kéri a kezelés árát: egy szemnyalás 10 euróba kerül. Az eljárás hatásosságát több mint ötezer elégedett ügyfél garantálja.

A csodatévő asszony csak azt sajnálja, hogy tudását nem tudja továbbörökíteni, a gyermekei és az unokái ugyanis undorodnak gyakorlattól. Pedig Hava Celebichez messze földről, Oroszországból és Amerikából is járnak páciensek. Az asszony szerint a modern orvostudomány nem képes mindenre, ezért van az, hogy sokan a kórházi kezelés után keresik fel őt.

Azt mondja, ő már felvetette, hogy a halála után vágják ki és tartósítsák a nyelvét, hogy nélküle is folytatódhasson a csodálatos gyógyítás, de nem tudja, hogy lesz-e mindebből valami.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik