Nagyvilág

18 éve elrabolt kisgyereket találtak meg, és életben van

Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)

A dél-karolinai rendőrség szerint megtalálták azt a nőt, akit még csecsemőként, 18 éve loptak el egy floridai kórházból. A walterboroi rendőrség az üggyel kapcsolatban letartóztatott egy 51 éves nőt, Gloria Williamst.

Kamiyah Mobley-t 1998-ban rabolták el a kórházból, és most egy nyomravezetői tipp után találták meg. A nő Williams néven élt, és azt hitte, hogy Gloria Williams a biológiai édesanyja. A biológiai családot már értesítették.

_93563748_pairof-1

A jacksonville-i rendőrség szerint a DNS-vizsgálat megerősítette, hogy Kamiyah Mobley-t találták meg. A nő jó egészségben van, ahogy írják, normális, 18 éves nőnek tűnik.

A rendőrség a gyerek eltűnése óta 2500 tippet kapott, de tavaly jutott el hozzájuk egy olyan, ami végre áttörést jelentett. A tipp, amit a @MissingKids twitter-oldalra küldtek, a gyermek elrabláskori és az elrablójának fotóját tartalmazta (a fenti kép).

A kisgyerek csak nyolc órája született meg, amikor a floridai University Medical Centerben egy nő egészségügyi dolgozónak adta ki magát és magával vitte. A nő anyjának annyit mondott, hogy a gyereknek láza van, meg kell vizsgálni. A gyereket kivitte a szobából és eltűnt.

A család a rendőrség szerint nagyon boldog volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik