Nagyvilág

Saját torkát vágta el a vádlott a bíróságon

Egy nőt fogdosott meg korábban a férfi, akinek a vádlottak padjára kellett ülni Walesben. Ekkor történt a megmagyarázhatatlan eset.

Nagyon durva eset történt a haverfordwesti bíróságon, ahol az egyik ügy vádlottja elvágta a saját torkát. A Western Telegraph tudósítója is ott volt a tárgyaláson, ahol a 33 éves Lukasz Robert Pawlowski előbb kikéredzkedett a vécére, majd visszatérve hirtelen nekiesett a saját nyakának.

A tárgyalótermet gyorsan kiürítették, a férfit elsősegélyben részesítették, de a tudósító szerint rengeteg vért vesztett. Azt nem látta, milyen fegyvert fordított maga ellen a vádlott. Egyelőre nem tudni semmit az állapotáról a helikopterrel kórházba szállított férfinek.

Pawlowskit egyébként azzal vádolják, hogy fogdosott és megcsókolt egy bolti eladónőt tavaly október 30-án.

Egészen pontosan az történt, hogy megfogta a nő csuklóját és arcon csókolta, majd később megfogta a fenekén, és megpróbálta a száján is megcsókolni. Az egész jelenetet felvették az üzlet kamerái, Pawlowskit pedig két napra rá őrizetbe vették. A sértett azt vallotta a bíróságon, hogy “mocskosnak és sebezhetőnek” érezte magát az incidens után, ami hatással volt a munkájára is, nem mer éjjel dolgozni.

***

Segítségre van szüksége? Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetbe kerül, van segítség! Hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

(Képünk illusztráció.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik