Nagyvilág

Jégbe fagyva találtak rá a szilveszterkor eltűnt 6 éves kisfiú holttestére

A mindössze 6 éves David Puckett szilveszter éjszakán indult el otthonról. A szülei természetesen nem tudtak róla, hogy a kis David kalandozni indul a környéken. Mikor a család észrevette, hogy a gyerek nincs meg, rögtön értesítették a hatóságokat, akik azonnal meg is kezdték a keresést.

A coloradói család egy Denver közelében található Aurora nevű település belvárosi részén lakik, így azt gondolták, hogy a kisfiút hamar meg fogják találni, de az elcsatangolt gyermek napokig nem került elő. Aztán jött a hír, amit egyetlen szülő sem akar hallani.

Egy fiatal fiú jégbefagyott holttestét találták a család lakásától mindössze két saroknyira egy tóban.

Jégbe fagyva találtak rá a szilveszterkor eltűnt 6 éves kisfiú holttestére 1

A testet búvárok emelték ki a tóból, ám akkor hivatalosan még nem erősítették meg, hogy Davidet találták meg. Később azonban bizonyossá vált, hogy a szilveszterkor eltűnt gyereket találták meg.

Hétfőn még a rendőrség 10 ezer dolláros nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, akinek van információja a kisfiú hollétéről. Az FBI, az aurorai rendőrség és az önkéntesek napokig keresték Davidet, remélve, hogy megtalálják az otthonról elkalandozott kisgyereket.

A keresésbe végül becsatlakoztak a denveri hatóságok is, akik helikopterekkel és K-9-es kutyás egységekkel próbálták kideríteni, hogy hova tűnt David Wayne Puckett.

Daily Mail

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik