Nagyvilág

Agyonlőttek egy magyart a Fülöp-szigeteken

Egy éttermet működtetett a magyar férfi Iloilo szigetén, a szomszéd tűzijátékozása miatt veszett össze vele. Hamar tettlegességig fajult a vitájuk, a férfit agyonlőtte a szomszéd.

A 37 éves magyar M. Dánielt agyonlőtte egy szomszédja a Fülöp-szigeteken, Barangay Balabagban, Iloilo szigetén, mert panaszkodni mert az említett szomszéd tűzijátékozására – írja az ABS-CBN News.

M. és jegyese egy éttermet működtetett, két éve laktak a szigeten.

M. egy biztonsági őrt kért meg, hogy szóljon a rakétázó szomszédnak, aki elsőre rá is bólintott a kérdésre. M. amúgy aludni szeretett volna, ezért kérte ezt. Az őr utána arrébb ment, majd sikolyt hallott. Mire visszaért, a gyanúsított Lucindo Lim egy fegyverrel állt a kezében, amit megszereztek tőle.

A biztonságiak nem értesítették azonban a rendőrséget.

Végül M. menyasszonya, S. Réka találta meg jegyese holttestét és értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőröket a biztonságiak vitték Limhez, aki elismerte tettét, feladta magát és odaadta a fegyvereit is.

Lim azt mondta, M. megrúgta őt, ekkor dühödt fel, ment a pisztolyért és lőtte le szomszédját. A rendőrség vizsgálja M. tartózkodási dokumentumait és a rendőröket nem kihívó biztonsági emberek tettét is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik