Nagyvilág

Sarokcsiszolóval vágták le egy férfi péniszéről a rászorult acélgyűrűt

Mégis, hogy a fenébe kerül acélgyűrű egy férfi péniszére? Sajnos pont úgy: örömet akart magának szerezni. A kellemetlen esetről a Csiangszu tartományban működő JSTV híradója számolt be.

A Szucsin városában élő, meglehetősen magányos férfi hétfőn este, lefekvés előtt húzta férfiasságára az acélgyűrűt. Ahogy az orvosoknak később égő arccal magyarázta azért, hogy mókázzon kicsi. Másnap reggel, azonban nem tudta leszedni a gyűrűt, mert a péniszén eléggé megduzzadt a fém körüli terület.

A férfi kórházba sietett, ám a sürgősségi orvosai sem tudták kiszabadítani szorult helyzetéből, úgyhogy hívták a tűzoltókat. Ők először különböző fogókkal próbálkoztak, aztán amikor látták, annak semmi haszna, elővették a csodaszerszámot, vagyis a népnyelvben csak fleksz néven hivatkozott sarokcsiszolót.

A művelet 20 percig tartott mivel egyszerre csak keveset vághattak, és aztán bőven kellett vízzel locsolni a műveleti területet, nehogy túlforrósodjon az acél. Bár a férfi nem úszta meg ép bőrrel az incidenst, maradandó sérülést nem szenvedett, így hamarosan teljesen felépülhet.

Szerencséje volt, mint annak a dél-afrikai társának, akinek néhány hete a jegygyűrűje szorult rá a micsodájára. Ha az ő történetére is kíváncsi vagy, kattints IDE, de csak akkor, ha lelkileg felkészültél egy meglehetősen durva, orvosi beavatkozás előtti fotóra.

(via News.com.au)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik