Nagyvilág

Nincs fájdalmasabb férfiélmény a péniszre szorult gyűrűnél

Ritka, nemi szervi sérülésről cikkezett a Dél-afrikai Köztársaság orvosi szaklapja a South Africa Medical Journal (SAMJ). Egy 28 éves férfi, két héttel az után, hogy a felesége babát szült, különleges gyönyöröket keresve, a nyugalmi állapotban lévő péniszére húzta a jegygyűrűjét. Pokoli élményben volt része, amikor erekciója lett.

Az emberfeletti kínokkal küzdő férfit az anyja vitte be a limpopói kórház sürgősségi osztályára. A pénisze súlyosan duzzadt volt, borzalmasan ellilult, a közepét pedig teljesen elszorította a gyűrű. A páciens azt mondta, a tárgyat ő maga helyezte fel, órákkal korábban, a barátai tanácsára.

Tényleg durva fotó jön, ha nem bírja az ilyesmit, gyorsan görgessen át rajta a sztori végéhez!

 

 

 

 

 

 

Fotó: South Africa Medical Journal
Fotó: South Africa Medical Journal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A férfit elaltatták, majd először zsinóros módszerrel próbálták eltávolítani a testéről az idegen tárgyat, de a duzzanat akkora volt, hogy ezzel csődöt mondtak. Egy ortopéd szakorvos ezután megpróbálta lefűrészelni a gyűrűt, ám az túl vastagnak és erősnek bizonyult, ráadásul kiderült, hogy nincs elég hely a tárgy és a szerv között ahhoz, hogy a folyamatot biztonságosan befejezzék, ezért ezzel is felhagytak.

A harmadik módszer bizonyult célravezetőnek, amikor tűkkel kezdték szurkálni a duzzadt részt, és fecskendőkkel leszívni belőle a vért. A daganatot így sikerült annyira lelohasztani, hogy az orvosok le tudták húzni a gyűrűt a péniszről.

A férfi még három napig feküdt kórházban a beavatkozás után, ami alatt folyamatosan érzéstelenítőt, és antibiotikumokat kapott. Később teljesen felépült a sérüléseiből.

A SAMJ cikke azt írja, meglehetősen ritka az efféle baleset, bár időnként felbukkan egy-egy a nemzetközi szakirodalomban. Az összes korosztályból kerülnek ki páciensek, és mind arról számolnak be, hogy erotikus kalandot keresve gyűrűzték meg a férfiasságukat. A problémának nincs bevett gyógymódja, a cikk azt tanácsolja a beavatkozást végző orvosnak, hogy eset súlyossága, a körülmények, és a rendelkezésre álló eszközök alapján válassza meg a legmegfelelőbb eltávolítási módszert.

(News24, Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik