Nagyvilág

Agyonlőtte 12 éves testvérét egy 13 éves fiú

Először azt lehetett hinni, az áldozat saját magát lőtte le Tennessee-ben lévő otthonában.

Szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást egy 13 éves fiú ellen, aki a hatóságok közlése szerint agyonlőtte 12 éves öccsét, a Tennessee állambeli Knoxville-ben – jelentette a helyi sajtó. A két gyerek egyedül volt otthon, amikor a gyilkosság történt.

A rendőröket helyi idő szerint kedden kora este riasztották a házhoz, ahol az egyik hálószobában találták meg a 12 éves fiú holttestét – mondta el egy sajtótájékoztatón David Rausch rendőrfőkapitány. Először úgy tűnt, hogy az áldozat saját magát lőtte le, de a hajnalig tartó kihallgatások alatt egyértelművé vált, hogy gyilkosság áldozata lett – közölte Rausch.

A knoxville-i rendőrség kevés információt hozott nyilvánosságra az esettel kapcsolatban, így azt sem lehet tudni, hogy a 13 éves fiú miért ölte meg testvérét, és azt sem, hogyan jutott hozzá a fegyverhez. Annyit elárultak, hogy a gyerekek szülei nem voltak otthon az eset idején. A rendőröket a szülők riasztották, miután fiuk a gyilkosság után felhívta őket.

A 13 éves fiúnak csütörtökön már megjelent egy meghallgatáson a fiatalkorúak bírósága előtt, ahol előzetes letartóztatásáról döntöttek, de az a nyilvánosságtól elzárva tartották, és nem lehet tudni, hogy milyen döntés született. A fiú ügyvédje nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, mert védence fiatalkorú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik