Nagyvilág

Börtönbe került, miután halálos fenyegetést küldött saját magának

A fiatal lány börtönbüntetésre ítélték miután a rendőrök rájöttek, hogy ő maga küld saját magának halál fenyegetéseket az előző barátja nevében. Stephani Renae Lawson a Facebookon hozott létre hamis felhasználói fiókokat, amelyeket aztán megpróbált úgy beállítani, mintha azok az exbarátjáé, Tyler Parkerversté lennének.

A rendőrök először le is tartóztatták Parkervestet, ám a nyomozók rögtön sejtették, hogy a történet nem olyan egyszerű, mint amilyennek először látszik. Viszonylag rövid idő alatt kiderült, hogy a valódi tettes Renae Lawson, aki úgy próbált bosszút állni a volt kapcsolatán, hogy börtönbe juttatja.

A lány terve azonban nem jött össze, így neki kell börtönbe vonulnia egy teljes évre. Az Egyesült Államokban egyre komolyabban veszik az internetes zaklatást, az úgynevezett cyber bullying-t, emiatt a hatóságok mindig kiemelten foglalkoznak egy-egy hasonló esettel.

A lánynak a zaklatás mellett, amely során gyakorlatilag saját magát fenyegette meg, felelnie kell a hatóságok félrevezetése miatt is.

Metro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik