Nagyvilág

Anyja segített egy 9 éves lány megerőszakolásában (18+)

Az ausztrál nő Playboy-nyuszinak öltöztette fel gyermekét, megkötözte, és több férfinak is kiszolgáltatta.

Óvadék ellenében szabadlábra helyeznek egy 37 éves nőt, aki a vád szerint több alkalommal is segített több férfinak, hogy megerőszakolják kilencéves kislányát – jelentette az Gold Coast Bulletin. Az ausztrál lap beszámolója szerint a nő három hónapot töltött rácsok mögött, miután szeptemberben letartóztatták a sokkoló vádak miatt.

A nő – akinek nevét jogi okok miatt nem hozhatta nyilvánosságra a sajtó – az ellene felhozott vádak szerint egy éven keresztül hagyta, hogy barátai molesztálják és megerőszakolják a lányát. Ebben az időszakban a lány az anyánál élt, miközben apja börtönben volt – írta a Bulletin. 

A hatóságok közlése szerint volt, hogy a nő két férfival szeretkezett gyermeke előtt, majd hagyta, hogy egyikük megerőszakolja az alvó kislányt, aki arra ébredt, hogy anyja lefogja. Amikor kérte, hogy hagyják abba, anyjától egy olyan italt kapott, amitől azonnal álomba merült – állítják a hatóságok.

Egy másik alkalommal a kislány arra ébredt, hogy nyuszifülek és egy rövid fekte ruha van rajta, majd miután magához tért arra kényszerítették, hogy orális szexet hajtson végre anyja egyik barátján – írta a  Bullettin, a rendőrségre hivatkozva.

De volt, hogy a teljesen sötét garázsban ébredt, négykézláb, miközben „több kéz fogdosta”, anyja pedig orális szexet hajtott végre rajta. Amikor el akart menekülni, egy férfi azzal fenyegette meg, hogy meg fogják ölni. Ezután megerőszakolták, majd megkötözve ébredt.

Az esetekre azután derült fény, hogy a kislány egy pszichológusnak mesélt azokról. Az anyuka ellen 17 vádpontot emeltek a hatóságok, köztük nemi erőszak, kínzás és személyi szabadság megsértése. Az óvadék ellenében szabadlábra helyezett nőt eltiltották attól, hogy kapcsolatba lépjen gyermekével, és több másik tanúval, és hetente kétszer be kell jelentkeznie a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik