Nagyvilág

A neten kutatta pszichés tüneteit az archarapó gyilkos

A brutális gyilkosság előtti időszakban egyre furább dolgokra keresett rá a Google-ben a 19 éves Austin Harrouff.

Muszáj aludnon?

Azt hiszem, kezdek megőrülni. Tényleg?

Mi vagyok én?

Mindez azonban csak az után derült ki, hogy a fiút megtalálták, két halálra késelt áldozata mellett, miközben az egyikük arcát rágcsálta. Két ember szándékos megölésével, és egy gyilkossági kísérlettel vádolták meg. Jelenleg a Martin megyei börtön kórházszárnyában tarják fogva Floridában. Óvadék ellenében sem helyezhető szabad lábra.

A gyilkosság még augusztus 15-én történt. Harrouff a családjával egy étteremben vacsorázott, ám egyszer csak felpattant az asztaltól és elviharzott. Ahhoz a házhoz sietett, amelyikben az 59 éves John Stevens, és az 53 éves Michelle Mishcon élt. A fiú egy nappal korábban látta meg a párt, amint a ház előtt pihentek. Egy szomszéd figyelt fel a furcsa zajokra, de későn érkezett, a fiú addigra végzett az áldozataival. Amikor meglátta a házba belépő férfit, Harrouff gondolkodás nélkül rávetette magát, ám annak sikerült elmenekülnie, és értesíteni a rendőröket.

Megette áldozata arcát a fiatal késes gyilkos
Amikor a rendőrök kiérkeztek a floridai házhoz, a 19 éves egyetemista éppen egyik áldozata arcát harapdálta.

A 19 éves gyilkos akkor már jó ideje nem tudott aludni. Egy idő után a családja is érezte gond van a fiúval, de nem sejtették mekkora. Harrouff húga érezte leginkább a veszélyt, aki elmondta, minden éjjel kulcsra zárta a hálószobája ajtaját, miután a bátyja azt mondta a családnak, hogy azért járkál egész éjjel fel-alá a házban, mert őrködik, ugyanis érzi a gonosz jelenlétét.

Harrouff eleinte marihuánát használt, hogy el tudjon aludni, de a keresései szerint nem szerette a drogot. Az interneten nézett utána, hogyan tudna leszokni róla, és annak is, hogyan hipnotizálhatná magát. Később rákeresett a skizofrénia tüneteire.

Közvetlenül a gyilkosság előtt a fiú arra volt kíváncsi, hogy milyen lehet a pokol, illetve utánaolvasott Ádám és Éva történetének. Miközben áldozatai házai felé tartott, Harrouff a fehér mágiáról, valamint a kentaurok képességiről, és gyengeségeiről próbált információt gyűjteni. A fiú húga a nyomozóknak elmondta, hogy a bátyja korábban beszélt neki arról, hogy különleges képességei vannak, és valójában ő maga is kentaur.

(Action News Jax)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik