Nagyvilág

Megette áldozata arcát a fiatal késes gyilkos

Egy 19 éves amerikai egyetemista halálra késelt egy középkorú házaspárt a floridai Tequestában található otthonukban, majd elkezdte enni a férfi áldozat arcát – jelentette a helyi sajtó. A „szokatlanul erősként” jellemzett fiatalt csak több rendőr tudta lefogni, miután az áldozatok egyik szomszédja kihívta a rendőröket.

A helyi rendőrség gyanúja szerint Austin Harrouff teljesen véletlenszerűen választotta ki áldozatait, akik éppen a garázsukban lévő kanapén üldögéltek, amikor a fiatal rájuk támadt. Az 53 éves Michelle Mishcon és az 59 éves John Stevens testét több késszúrás és vágás borította. Olyan sok sérülésük volt, hogy a hatóságok közlése szerint elképzelhető, hogy nem lehet majd megállapítani, hogy melyik okozta a halálukat.

Harrouffra a házaspár egyik szomszédja hívta ki a rendőröket, majd megpróbálta megmenteni őket, de súlyos sérülést szenvedett. Az első kiérkező rendőr sokkolóval próbálta ártalmatlanná tenni a támadót, de az nem volt rá semmi hatással. Végül több rendőr, és egy rendőkutya kellett ahhoz, hogy le tudják fogni. A rendőrök azért nem lőtték le, mert féltek, hogy az áldozatot találják el.

A fiatalt az eset után kórházba kellett szállítani, ahol kritikus állapotban van, súlyos bélrendszerei sérülések miatt. A rendőrség gyanúja szerint Harrouff valamilyen drogot fogyaszthatott, és az orvosok szerint az okozhatta az emésztőrendszeri sérüléseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik